Uitgelichte projecten

Door jarenlange ervaring in verscheidene projecten is Dolmen Vastgoed multi inzetbaar. Wij hebben ervaring in projecten van klein tot groot. Op deze pagina zijn een aantal projecten uitgelicht. Wilt u kennis maken? Neem dan contact op met Yde Huizinga.

Herbestemming en transformatie

Herbestemming en transformatie

Gemeente Hoogeveen

Multidisciplinair onderzoek naar herbestemming voormalig Schoolgebouw in Gemeente Hoogeveen

In samenwerking met o.a. Brinks duurzaamadvies Hoogeveen, Hanze Hogeschool Groningen, Alfacollege Hoogeveen

bouwkundig onderzoek, oriëntatie herbestemming functioneel, oriëntatie nieuwe architectuur, oriëntatie slimme bouwtechniek.

Download de PDF
Binnenstadsvernieuwing

Binnenstadsvernieuwing

Zwolle

Dolmen Vastgoed is specialist op het gebied van Binnenstedelijke herstructurering. Zowel door herbestemming het vinden van nieuwe functies voor oude panden of het door sloop en nieuwbouw opnieuw definiëren van waardevolle plekken in de stads of dorpskern.

Download de PDF
Earthship

Earthship

Zwolle

In Zwolle hebben we mogen werken aan de ontwikkeling van een wel zeer bijzonder en uniek project, het eerste Earthship in de Benelux. In opdracht van de Stichting Wonen Zwolle en Landstede en in samenwerking met de Amerikaanse architect en bouwheer Michael Reynolds en de Britse projectleider Kevan Trott is er in Doepark Nooterhof een theehuis volgens het pricipe van een Earthship gebouwd.

Download de PDF

Meer weten over onze aanpak?

Neem contact op met Yde Huizinga.

Contact